28 Nisan 2012 Cumartesi

Amaç?

     "Bu ne saçma bir blog başlığı be? Kim bilir içinde ne saçmalıklar vardır, bir okuyalım bakalım." diye bir kişi dahi okusa blog amacına ulaşmıştır.
    Öncelikle belirteyim, bu blogda yazılacak olan hiçbir şey %100 kanıtlanmamıştır. Yazdıklarımın çoğu benim bizzat kendi deneylerimin sonucu olup herhangi bir bilimsel makalede ancak ucundan kıyısından benzerlerini görebileceğiniz yazılardır.
      Bu blogu yazmamdaki en önemli amacım ise temel prensiplerimden birini yasal olarak kırmaktır kendimce. Çok sıra dışı şeyleri araştırırım, kendimce deneyler yaparım ve topladığım verilerle teoriler ortaya atarım. Olayın kilit noktası ise hiç bir zaman doğruluğuna kesin olarak inanmadan hiç bir bilgiyi başkaları ile paylaşmam. Burada bunu yapacağım. Araştırmalarımı, deneylerimi ve kendi gerçeklerimi sizinle paylaşacağım. Hiç biri için doğru yada yanlış demiyorum, sadece bunları size sunuyorum ki başkaları da bunlar üzerinde düşünsün ve bilgi gelişsin.
  Zaten hayatta kesin gerçek diye bir şey yoktur. Sadece İsviçreli bilim adamlarının kanıtladıkları ve kanıtlamadıkları vardır değil mi? Saçma. Özgürce fikir beyan etmeyeceksek neden düşünüyoruz? Hatta soruyorum size, DÜŞÜNÜYOR MUYUZ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder